Nadal passat per Covid… però ens recuperem a temps per fugir a Porté-Puymorens per passar la nit de Cap d’Any 2021-22. La Margot s’estrena amb raquetes de nit… tot un clàssic! Com més emocionant millor! Arròs caldós amb gambes per sopar!

L’endemà raquetes per l’entorn de l’estació i el següent matí ens enfilem cap al mirador de la part superior de l’estació.

Powered by Wikiloc

Powered by Wikiloc

Per la tarda, entrem a l’Ariège i a Ax-les-Thermes, ens relaxem en un dels seus balnearis. Piscines interiors i exteriors, i una meravellosa extra calenta piscina.

Acabem fent nit a la preciosa i freda vall d’Orlu.

Visitem les Forges d’Orlu l’endemà. Un gran parc d’aventura creua continuament les cascades del riu. Espectacular. També hi ha la reserva de llops. Aquí cal tornar a la primavera-estiu-tardor.

Acabem visitant Foix per la tarda. Fem nit a les Cabanas, al peu de la carretera que puja al Plateau de Beille.

Quin paratge! Quin lloc! Quines vistes! Recomanem generosament visitar les planícies de Beille. Lloc meravellós per practicar l’esquí de fons i les raquetes. Increïbles vistes de la vessant francesa que toca amb Andorra. Mireu les fotos… no cal dir res més…

Foto: Saltant pel Plateau de Beille.

Powered by Wikiloc

Wikiloc: Ruta amb les raquetes.

Foto: Saltant pel Plateau de Beille.

Després d’una “raquetada” inoblidable entrem a Andorra. Fem nit a Grau Roig. La nit és freda i precipita… ens llevem en un marc blanc.

Foto: Estampa de la Camper després d’una nit nevant (-8 graus…)

Powered by Wikiloc
Wikiloc: Petita excursió amb raquetes amb premi final.

Foto: Excursió amb raquetes nevant amb arròs de muntanya inclòs.

Ens llevem i ens costa molt treure’ns la mandra. El dia no és molt agradable, però com sempre cap al tard, ens posem en marxa amb una meteo bastant dubtosa…

Fem nit al càmping Casal (Canillo), última parcel·la i desitjada dutxa calenta. Passejada nocturna observant la decoració nadalenca andorrana.

L’endemà esmorzem com senyors i senyores en una fleca i continuem el camí cap a casa després de fer alguna compra.

31/12/21 fins 7/01/22