15 mesos del trasplantament de mèdul·la òssia.

Fa 20 mesos de l’objectiu més important que m’he proposat a la meva vida: una nova normalitat. Ves per on! Objectiu global a dia d’avui!

Fa 20 mesos, en un moment d’angoixa i d’incertesa individual, recordo perfectament el que vaig dir-li a la doctora. Les meves paraules van ser: “fem-ho ben fet, no tinc pressa, vull tornar a fer el que feia abans”.

Tothom ha posat de la seva part per superar una pandèmia global. El confinament ha permès controlar el virus. Com la meva quimio i el conseqüent trasplantament. Ara toca recuperar la normalitat i s’ha de fer amb tranquil·litat i seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries.

Jo us puc dir que he seguit fil per randa el que m’han dit les doctores i he tingut la paciència de tornar a la meva forma física i esperar a poder fer el que feia abans. Ara, orgullós de la meva feina, ja us puc dir que em trobo molt bé i ja m’aproximo molt al que feia abans: la meva nova normalitat ja està aquí.

Això sí us dic… no em conformo amb la meva nova normalitat. Toca ser ambiciós i aconseguir la “v/bella” normalitat; la “meva” normalitat. El meu estimat camí… el meu desitjat vol… marcat per la Blue Morpho!!!

No tingueu por i molta salut a tothom!