Celebrem els 2 danys del trasplantament de mèdul·la òssia i les notícies són envejables: ESTIC MOLT BÉ!!! La última visita a Can Ruti va ser un nou gran èxit. La meva estimada doctora va comunicar-me que ja podia deixar de prendre dos míseres pastilles que encara tenia receptades i que era l’última prova d’espirat del moll de l’ós que em feien de supervisió. Ara tocaran visites de seguiment fins els 5 anys que em donaran l'”alta” definitiva…

I no només això… un mes abans vaig passar la COVID 19 de forma fantàstica, el meu cos ja té anticossos i tinc una preocupació menys al cervell. El meu cos està ben fortificat, ha resistit a una forta envestida.

El meu vol cada dia és més llarg i més intens. La primavera m’ha portat molta alegria i ganes de volar lluny, més lluny! No perdeu el Nord i no deixeu que la COVID us atemoreixi! Endavant sempre endavant!

Ja la tornem a tenir a qui!!! La meva estimada bicicleta que va donar la volta a Islàndia torna a agafar protagonisme. Les meves cames ja poden desplaçar la casa d’un punt a un altra. Ja torno a fer el que feia abans… objectiu complert!!! A volar!