Sempre planificant viatges, sempre escollint l’opció desitjada i un dia per l’altra… un viatge inesperat. Sense elecció… comença un viatge no programat en un destí no desitjat. L’estat de xoc és total. L’assimilació s’ha de fer ràpida per poder predisposar el cos per un viatge sorpresa ple d’aventura. Serà un Dragon Khan d’emocions contraposades. Serà el viatge més important fet fins ara. L’exigència serà màxima. Tancat en un espai limitat m’obra l’oportunitat de descobrir un món interior, un paradís moltes vegades desconegut.

Per primer cop, començo un viatge sense prèvia consulta als meus amics i amigues. Ara toca explicar-lo. Les paraules se’m traven. No sé com comunicar-lo. Els sentiments estan a flor de pell. La papallona es remou dins la panxa. Vol sortir però no troba el camí. El vol passa ras. Les ales pesen. La típica lluentor del seu blau exuberant s’ha apagat. Toca recolzar-se amb l’energia positiva de l’entorn estimat. El blau tornarà, i tornaré a gaudir del vol. És una oportunitat per regenerà la meva motivació per sobrevolar l’inexplorat. D’aquí neix un nou projecte: 

Fer el cim: amunt sempre amunt!!!