Escrits enviats per whatsapp als meus companys/es de viatge que vull compartir amb els seguidors/es Blue Morpho.

Relat escrit des del mirador del Trueta el 18 de desembre del 2018.

Hola!

Després de 35 dies d’expedició, el camp base ja està instal·lat. He suportat alguna tempesta i l’adaptació a l’alçada. Estic Bé! Les vistes del cim són fantàstiques. Demà petit descans (vaig cap a casa fins el 4 de gener) i començarem a instal·lar els camps d’alçada. Els ànims són molt bons i voldria agraïr el vostra granet de sorra per fer el cim! Sempre sempre amunt!!

Relat escrit des del mirador del Trueta el 5 de gener del 2019.

Bon any a tothom! 

Tornem a la feina al camp base. Avui ja hem començat a instal·lar els camps d’alçada que ens permetran fer el cim. Seran 3 o 4 setmanes de feina (2a quimio al Trueta: habitació 809). Si la meteo és bona, l’atac al cim serà a finals de febrer (després d’un altra descans a casa). Per l’atac al cim m’acompanyaran uns guies especialistes de l’hospital Can Ruti de Badalona (el transplantament durarà un mes i tocarà visitar Badalona). Seguirem informant de l’expedició! Amunt sempre amunt!

Relat escrit a Banyoles el divendres 1 de febrer del 2019.

Estimats i estimades sherpas!!

Després de 4 setmanes d’una molt bona feina ja tenim els camps d’alçada instal·lats. El meu Everest ataronjat és cada cop més aprop. Llevat d’una tempesta muntant el camp I (3 dies de febrei nàusses), el temps ha respectat. Ja tornats avui al camp base molt contents (a casa). Aquí es menja i es dorm millor. La fred respecta i es respira millor. L’aclimatació és molt bona. Ara toca descansar per fer el cim. S’espera una finestra de bon temps a finals de mes de febrer. Celebrarem el Carnaval a Can Ruti (Badalona). La gresca durarà més d’un mes! Esteu invitats! Aviat coneixaré els guies que m’acompanyaran al cim. M’han dit que són molt bons i vetllaran per la meva seguretat. El cim no serà fàcil però és possible. Per aconseguir-lo ja sé que necessitaré oxigen. Per sort, tinc un gran donant; el meu estimat germà. I si cal més oxigen; la meva estimada germana. Totd dos 100% oxigen. 

Voldria agraïr especialment el poble nepalí per la seva hospitalitat (equip humà de l’ICO del Trueta de Girona). M’han fet sentir com a casa. I a tots els sherpas i patrocinadors que feu possible aquesta expedició. Gràcies pel vostre amor i energia!! Tots/es farem el cim. Amunt sempre amunt!!!

Relat inèdit escrit a Banyoles el diumenge 24 de febrer del 2019.

Estimats i estimades!!

L’estada al camp base s’allargarà fins el 3 o el 10 de març. Estem fent vàries proves, no estem quiets, però el motiu fonamental és que L’Everest està sobreexplotat, moltes expedicions volen fer el cim (a la  planta 13 de Can Ruti hi ha molta demanda). 

La Blue Morpho està cansada. Els seus vols són més curtets, però plens d’entusiasme. El bon temps la anima a realitzar més vols per gaudir de la natura i la seva llibertat. L’aire pur proporciona una energia que es reserva pels instants més durs durant l’ascens. La companyia dels més pròxims, la recull, per administrar-la en aquells moments extenuants, que segur hi hauran.

Quan els meus guies especialistes vegin les millors condicions atacarem el cim. Una setmana de quimio ens permetrà superà la sempre exposada glacera del Khumbu. A partir d’aquest dia realitzarem el transplantament (dia 0) que em donarà l’empenta definitiva per fer el cim. Seguiran 2 o 3 setmanes en les quals tots els detalls seran fonamentals per fer el cim i tornar a casa. 

Us aniré informant ja que no tothom podrà està present al tram final per fer el cim. L’expedició final és restringida, qüestions de permissos. L’administració pública és molt estricte en aquests casos.

Aviat us confirmo dates i no em canso d’agraïr el seguiment que feu del gran projecte: fer el cim, amunt sempre amunt!!!