Nou projecte inspirat per un viatge inesperat.

Dies d’assimilació d’una notícia impactant (Tens leucèmia) i la seva reflexió, han desencadenat un projecte apassionant i motivador.

Té un punt de ficció i màgia, una fase d’elecció vibrant i en un futur; una preparació i realitat il·lusionant.

Converses i molt de temps per pensar, han madurat la idea. Es tracta d’un projecte participatiu a partir d’un viatge interior que es traslladarà a la realitat després de mesos de superació.

El viatge interior

Jo sóc el protagonista principal involuntari. Hem toca fer molt de cas a l’equip mèdic i conèixer el meu cos per tal de superar els moments adversos. La companyia dels meus/meves m’enforteix per fer el cim.

El meu Everest ataronjat

Conegut per tothom, el cim més alt del món, difícil d’aconseguir, ens serveix de mirall per batejar la dificultat de l’expedició. Fer el cim, culminarà la curació, la realització del trasplantament de medul·la òssia. Però tots sabem que quan s’aconsegueix l’èxit total és quan es torna a casa. Per tant, el descens significarà tornar a una vida “normal” que em permetrà realitzar el meu Everest que serà…

L’elecció del meu Everest

Dies d’investigació i debat han portat a l’elecció d’un objectiu bellíssim. Fer el cim del Damavand (5.610 metres) a l’Iran.

CANDIDATS:

Equador: Cotopaxi (5897m) Chimborazo (6310m)

Argentina: Aconcagua (6959m) + alt america

Xile: Ojos del Salado (6880m) volcà més alt del món

India: Ladakh – Stok Kangri (6153m) + alt india

Nova Guinea, Papua Occidental, Indònesia: Puncak Jaya – Carstensz Pyramid (4884m) + alt fora himalàia i andes. Aproximació de 100 kms.

Tanzània: Kilimanjaro (5685m) + alt  àfrica

Rusia: Monte Elbrus (5642m) + alt europa

EUA: Monte Whitney (4417m) Cim més alt fora d’Alaska – permís per sorteig

Turquia: Mont Ararat (5137m) Arca Noé, Genesis. Es pot fer a l’estiu. Fa uns anys era Armènia. Mundoexplora agència – 8 dies – 1430 euros.

Kènia: Mont Kenya (5199m)

Kirguizistan – Tadjikistan: Pic Lenin o Ibn Sina (7134m) 7000m més senzill.

Xina: Muztagh Ata (7546m)

Iran: Damavand (5610m)

Nepal: Mera Peak (6476m)

Perú: Huascarán (6768m) 4a més alta d’amèrica del sud.

Georgia: Kazbek (districte de Kasbegi) (5047m)

La preparació

Tot el tractament debilitarà el meu cos. Més d’un any necessitaré per gaudir de l’alta mèdica. Serà un procés pacient que començarà pel meu entorn més pròxim i nostàlgic. Petites passejades començaran a donar forma al meu cos fins modelar-lo amb ascensions més llargues i de major alçada.

En tot aquest procés d’entrenament farem diferents cims en els quals sereu invitats/des.

La culminació

Quan la preparació sigui l’adequada es presentarà l’expedició real al Mt. Damavand (Iran). Un viatge esperat i desitjat en el qual es podrà afegir qui vulgui.