Amapon trip 10 del 26/12/17 al 31/12/17, el dia de Cap d’Any.

Embarco en el meu darrer viatge amb l’Amapon. Són dates que normalment passo amb la família i amb roba d’abric. Aquest Nadal a alta mar; descalç i amb banyador. Tot el dia gaudint de l’entorn marí!

Aquest viatge guiaràs a una parella espanyola em comenta en Dirk. Genial! Parlaré una de les meves llengües maternes; quin descans! Quina parella més encantadora: la Maria i en Roberto, de Talavera de la Reina. Uns apassionats del submarinisme: més de 600 immersions arreu del món. Quina responsabilitat que m’envaeix que es transforma amb una pressió molt alta. Han bussejat pel Mar Roig, Komodo, Seychelles, Maldives, Filipines i un llarg etc. Les seves vacances és igual a creuers de submarinisme. Glupsssss!!

Anem gaudint de cada capbussada i en mica en mica em tranquil·litzo. Durant aquest dies aprofito per acabar la teoria. L’últim dia del vida a bord faré l’examen.

El tercer dia s’incorporen al viatge una parella gallega que s’afageix al meu grup de guiatge. Ja han bussejat per la zona però els hi falta la part nord del Mar d’Andaman. Fem un molt bon equip tots cinc i molt bons moments plegats.

El quart dia, després de la primera immersió a Richelieu Rock, surto de l’aigua marejat i sense forces, tinc fred. No em trobo bé. Li explico ràpidament a en Dirk i em diu que no em preocupi, descansa que jo agafaré el teu grup. Em retiro a la meva cabina. Segueixen les immersions a la vegada que jo dormo ben abrigat per recuperar la temperatura corporal.

Acabo l’últim dia una mica contrariat ja que no puc acomiadar-me bussejant. No em recupero de la indisposició i m’ho he de mirar des de la coberta. El que si aconsegueixo fer és l’examen teòric que em faltava. El supero i ja sóc quasi Divemaster.

Dic quasi perquè faltava el bateig final. Mireu l’escena!

Ara sí!! Bateig Divemaster durant la nit de Cap d’Any!!  Nit que serà recordada per molt de temps per la celebració, el lloc, la companyia i la caloreta amb xancletes!!

Aquesta és la meva petjada que he deixat a les Similan Islands i s’ha capbussat al fons del mar.

No deixeu de marcar el vostre camí i gaudir del moment!