De nou de peus a terra… encara es mou tot! Comença la formació divemaster training (DMT). Els primers dies toca estudiar la teoria on-line del DIVE GUIDE, més endavant tocarà el segon bloc teòric del SCIENCE OF DIVING.

Pel que fa a la part pràctica, tot comença a la piscina. Un espai més accessible per practicar les diferents habilitats que s’han de dominar sota l’aigua: muntar l’equip, posar-se’l i treure-se’l dins l’aigua, posar-se i treure’s la màscara, recuperar el regulador, compartir regulador, control de la flotabilitat, entrada i sortida de l’aigua, etc. A més a més, superar situacions de pànic: víctima activa (m’emporto un cop de colze d’en Dirk… teatre del bo… jajaja!) i víctima passiva (més fàcil… jajaja!). Rescat d’un submarinista conscient o inconscient, a superfície o a sota l’aigua. I el millor exercici, el que necessites més autocontrol: canviar-te tot l’equip sota l’aigua amb el company/a mentrestant comparteixes un regulador, és a dir, ara respiro dos cops i et passo el regulador i ens anem passant els components de l’equip.

Entrada a l’aigua.

Exercicis de flotabilitat.

Respiració lateral quan falla el regulador.

Durant aquest dies aprofito per fer una extensió de la Visa d’un mes i comprar el bitllet de tornada a casa. Apuro… el dia que marxo… s’acaba la Visa. Uns 30 euros em costa la paperassa i més de dues hores de gestió. L’aspecte més positiu és que els d’immigració han vingut a Khao Lak amb la unitat mòbil i no m’he tingut de desplaçar.

El diumenge hi ha mercat a la ciutat antiga de  Takuapa, a uns 30 kms de Khao Lak. Amb la Sabrina, una jove alemanya que ja porta dos mesos fent el divemaster internship i companya de formació, lloguem una moto i passem la tarda passejant pel mercat. La Sabrina farà tota la temporada amb Sea Turtle Divers; d’octubre fins al maig. L’internship significa que la Sabrina podrà formar-se a cost zero a canvi d’ajudar a l’empresa. Una bona fórmula quan ets jove i no tens recursos econòmics, a part, que consolides molt més l’aprenentatge adquirit durant la formació prèvia.

Vam tastar la cuina tailandesa.

Vam observar una mostra dels artistes locals.

Els dolços no podien faltar.

Qui li agrada el Sushi s’hauria posat les botes i barat, barat.

Després de desconnectar i passar-ho molt bé. Ara toca l’acció a alta mar. 3 viatges amb l’AMAPON de cinc dies. Som-hi!

“NO TROUBLES JUST BUBBLES”